Ideaal gelegen

Groene Gordijn 2.0 ligt op het voormalige terrein van de Cort Heyligerskazerne. De karakteristieke gebouwen en het ‘oude’ groen vormen de basis van de nieuwe woonwijk. Langs de kronkelende paden kleurt het groen en overal ziet u beukenhagen als erfafscheiding. De slingerende groenzone is het hart van de wijk en verder zijn er nog tal van speelplekken. De straten zijn autoluw. Op en top ontspannen leven, alsof u middenin een park woont.

Een ideale locatie. Vanaf hier bent u zo in het centrum, maar bewoners van Groene Gordijn 2.0 lopen ook in zes minuten naar het winkelcentrum aan het Zonneplein. In het hoofdgebouw van het voormalige kazerneterrein zijn diverse huisartsen en een apotheker gevestigd.

Goed bereikbaarheid

Groene Gordijn 2.0 ligt aan de Burgemeester Blomlaan. Met de auto bent u zo op de Rooseveltlaan, die aansluit op de A4/A58. Middelburg, Roosendaal en Breda zijn gemakkelijk te bereiken. Ook het openbaar vervoer is hier goed. In de buurt stoppen diverse bussen die naar station Bergen op Zoom, station Roosendaal, het strand en het centrum van Bergen op Zoom rijden.

BLAU6007 afb Bergen op zoom kaart

BUNGALOWS
GROTE TUIN
DOOR communicatie & vorm